Gluteenittomat amerikkalaiset pannukakut
4 kpl luomu munanvalkuaisia
1 rkl agave siirappia
2 tl luomu vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
1 tl ruokasoodaa
6 dl soijamaitoa
2 dl riisijauhoa
2 dl mantelijauhoa
vaahterasiirappia
luomu kookoslastuja
Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja lisää joukkoon agave siiraappi, suola, vaniljasokeri, leivinjauhe ja sooda. Vatkaa vaahtoa vielä vähän.
Lisää joukkoon varovasti vuorotellen soijamaitoa ja jauhoja kokoajan sekoittaen ja nostellen. Taikina on valmis kun se on saanut sopivasti paksuutta mutta siinä on edelleen vaahtomainen koostumus. Anna seistä 15min.
Paista hiljallee pannulla öljytilkan tai luomuvoin kera. Tarjoile valmiit pannukakut vaahterasiirapin kanssa.
English version coming later....